dissabte, 21 de maig del 2011

Poema visual, avanguardisme

Aquest és un poema visual d'Edu Barbero.

He triat aquesta imatge perquè m'ha semblat interessant i m'ha entrat molt per l'ull. 

Es pot veure el planeta terra i la lluna a la mateixa alçada, amb un pal vermell en perfecte equilibri entre el dos. Sobra la barra vermella hi ha un home fent-t'hi equilibris ajudat per un paraigües. L'home està fet de lletres com si fos un retall de diari. L'imatge podria significar la dificultat d'arribar a la lluna (cal fer malebarismes). Podem observar que la Terra és més gran que la Lluna i que l'home pot arribar a tots dos llocs, ja que es situa al mig del planeta i el seu setèlit.
Aquest és un poema visual de Joan Brossa.


He escollit aquesta imatge, perquè em crida molt l'atenció, ja que és un cavall amb un home, tot fet de números vermells. Està molt ben representat. No té molts detalls però s'entén perfectament la imatge. És molt curiós perquè costa molt fer. amb aquestes característiques una imatge amb moviment i feta de números.


Representa un cavaller que va a lluitar o un general que està amb el seu cavall corrent. Porta una mena de punxa, ja que podria ser una arma o una espasa i també porta un barret molt especifica, que em fa pensar en una persona que lluita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada